top of page

Workshop ' Je kern belicht'

Door systemisch inzicht

Lijkt je leven niet te stromen en voelt het alsof er continu obstakels zijn die je tegenhouden jouw leven te "leven"? 

Wij, Kiki en Mimy, hebben onze kennis en ervaring gebundeld als Psycho, Energetisch Therapeut, meditatiedocent en systemisch werker, en samen vier prachtige workshopdagen ingericht speciaal voor jou! Deze dagen begeleiden wij je bij het innemen van jouw unieke plek, zodat je vrij jouw toekomst tegemoet kunt gaan.

De workshopdagen zijn gericht op het ontdekken wie je bent, laten je zien waarom je reageert en handelt zoals je nu doet en helpen je bij het loslaten van stukken die je nu bewust of onbewust tegenhouden je leven te kunnen leiden. Ben je bereidt om naar oude lasten, belemmeringen, patronen en overtuigingen te kijken vanuit openheid en nieuwsgierigheid? Dan zijn deze workshopdagen absoluut geschikt voor jou. 

 

Tijdens deze vier dagen werken wij laagje voor laagje naar jouw innerlijke zelf zodat jij inzicht krijgt in wie jij in essentie bent met al jouw talenten en gaven! Terug naar jezelf als bron. Dit doen we aan de hand van meditaties, lichaamsgerichte oefeningen en de kracht van (familie)opstellingen.

 

Dag één gaan we vanuit het systeem kijken naar jouw unieke plek. Sta je op de plek waardoor jij stroming kunt ontvangen of mag er iets belicht worden zodat jij jouw eigen plek kunt innemen?

 

Dag twee gaan we contact maken met jouw innerlijk kind. Je kindertijd is de periode waarin de basis wordt gelegd over hoe jij omgaat met gebeurtenissen in je leven. Het is dus essentieel om inzicht te hebben in jouw innerlijk kind om het anders te kunnen doen. Aan wie of wat ben jij loyaal en wat draag je mogelijk voor wie uit deze loyaliteit? De basis hiervan ligt mogelijk in jouw kindertijd. Wat is er nodig om vrij jouw toekomst in te gaan? 

 

Dag drie werken we op zielsniveau en maken we contact met jouw grootsheid. Heel vaak houden we dit bij onszelf of zijn we ons niet bewust van deze grootsheid. Hoe zou het zijn als jij je kan verbinden met deze innerlijke kracht?

 

Tot slot dag vier waarop we de workshop gaan afronden op de mooiste manier; vrij en in verbinding met jouw talenten en gaven. Wie wil dat nu niet? 

 

Voel jij dat dit jouw tijd is om in verbinding te komen met jezelf en roept een stemmetje in je YES bij het lezen van dit verhaal? Dan nodigen wij je van harte uit om je aan te melden!

 

Wij begrijpen dat vier dagen in een keer best veel is, daarom bieden wij de mogelijkheid om de eerst workshopdag als introductie te volgen waarna je zelf kunt bepalen of wij en onze werkvorm bij jou passen. Daarna maak jij de keuze of je verder gaat met de andere drie workshopdagen.

 

Voor alleen de eerste workshopdag betaal je € 77,-. Besluit jij er vier dagen bij te zijn? Dan is je investering € 297,- in totaal. 

De workshop is te volgen op deze vier vrijdagmiddagen;

​​

- 24 maart van 12:30u tot 17:00u

- 7 april van 12:30u tot 17:00u

- 21 april van 12:30u tot 17:00u

- 12 mei van 12.30 tot 17.00u

Locatie; Hotel restaurant de Abdij, kerkpad 5, 6085BA Horn

Heb je interesse of vragen over de workshop? Klik hier! en wie weet zien we ons snel.

Liefs Mimy en Kiki

97e9c64e-daee-4cbe-af47-1398031ff14c 3.jpeg
bottom of page