top of page

Wie ben ik ?

Ik ben Kiki, Psycho- energetisch therapeut en meditatietrainer. Samen met mijn gezinnetje woon ik in Roermond. 

Voorheen heb ik met veel plezier in de kinderopvang gewerkt. Door een toename van fysieke klachten ben ik in een situatie terecht gekomen waardoor ik lange tijd niet heb kunnen werken. Ik kwam er achter dat er onder mijn klachten iets diepers ten grondslag ligt. Ik besloot om hiermee aan de slag te gaan en daarvoor was het nodig om mijn weg naar binnen te gaan.

Ik leerde patronen te doorbreken en naar mezelf te luisteren. Ik heb geleerd om bewust stil te staan bij wat ik voel, wil, denk, en wat mijn lichaam mij vertelt. Dit heeft voor mij een grote verandering teweeg gebracht.

In 2015 ben ik vol enthousiasme gestart aan de opleiding Psycho- Energetische Therapie. Dit is een therapievorm waarbij fysiek, emotioneel en mentaal welbevinden samenvallen. De verschillende methodes helpen om het contact met je ware zelf te versterken en weer terug in je eigen kracht te komen. Hier heb ik geleerd om mijn intuïtieve vermogens te ontplooien en deze doelgericht in te zetten voor mijzelf en anderen als begeleider. 

 Hierna heb ik een opleiding gevolgd tot meditatietrainer.

Ik voelde een steeds grotere behoefte om dat wat ik heb mogen leren door te geven aan anderen en hen te helpen op hun eigen weg.

Ik geloof dat lichaam, ziel en geest met elkaar verbonden zijn en dat het goed met ons gaat wanneer dit in balans is. Met beide benen op de grond, leren omgaan met dat wat er is. 

In 2020 ben ik met mijn eigen praktijk gestart. Hier bied ik persoonlijke begeleiding aan en mogelijkheden tot het volgen van een meditatietraining en leuke workshops.

Wil jij, net als ik, leren om jezelf verder te ontwikkelen en jouw unieke uitdagingen aan te gaan? Aarzel niet en neem hier vrijblijvend contact met mij op.

 

Contact 

Kiki Schoenmakers

 

Praktijk locatie

Minderbroederssingel 44

6041 KK Roermond

kikischoenmakers@live.nl

+31615663205

KVK nummer 80376045

Algemene voorwaarden & Privacy

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT

( Collectief Alternatieve Therapeuten ) en het GAT

( Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten ).

GATVirtueelschild.jpg
CATvirtueelschild.jpg

© 2020/2022 kikischoenmakers created with Wix.com

Herten, Roermond, Paramedisch Centrum  Herten, Kiki Schoenmakers, Psycho- energetische therapie, meditatie, workshops, persoonlijke begeleiding, ontspanning, stres, burnout, zen, maps
bottom of page